Dierenparade Noordshow in 3de week januari te Hardenberg

Dierenparade Noordshow in 3de week januari te Hardenberg. Vertrek uit Assen

Door Corona kon de Dierenparade Noordshow in januari 2021 in de Expohal in Assen niet doorgaan. De Expohal is inmiddels gesloten, gaat vooralsnog niet open en staat in de verkoop. Omdat een toekomst in de Expohal dus erg onzeker is, is besloten te verhuizen naar Hardenberg.

Meer ruimte in Hardenberg
In Hardenberg kan de Dierenparade Noordshow de komende jaren beschikken over zo’n 20.000 m² verdeeld over 7 hallen. Hierdoor ontstaan meer en verschillende belevingswerelden en krijgen de diergroepen nog ruimere en exclusieve aandacht. De grootste indoor kinderboerderij groeit, evenals het partnerschap met alle noordelijke groenscholen (AOC’s).

Dierenparade Noordshow is op do 20 –vr 21 –za 22 januari 2022
8.500 dieren en 10.000 bezoekers
Dierenparade Noordshow is een vereniging van m.n. kleindierverenigingen uit de 4 noordelijke provincies en is al jaar en dag de grootste show van Nederland. Vanaf nu kunnen ook (groen) scholen lid worden van de organisatie. Naar verwachting worden zo’n 8.500 dieren ingeschreven en bezoeken ruim 10.000 mensen dit dierenparade-evenement.

Samenwerking met AOC’s en ROC’s: ruim baan voor de jeugd
De kracht en basis van de Noordshow zijn de 50lid-verenigingen met zeker 400 vrijwilligers. Zonder hen geen show! Vanaf nu worden ze ondersteund door leerlingen en studenten van diverse noordelijke AOC’s en ROC’s. Dierenparade Noordshow is van en voor fokkers en richt zich ook uitdrukkelijk op liefhebbers, zoals kinderen, jeugd, jonge gezinnen en andere doelgroepen.

Nieuwe voorzitter
De vereniging Dierenparade Noordshow zwaait na jaren fabuleuze inzet de voorzitter uit. Evert Visser is de beoogde opvolger. Hierover besluit de ledenvergadering van medio 2021.

Informatie
Alle informatie over Dierenparade Noordshow is te vinden op:www.noordshow.nl | https://www.facebook.com/Noordshow/Contactpersoon: Jaap Solle | secretaris@noordshow.nl | 06 -57 37 83 84 PR-commissie | pr@noordshow.nl | 06 -53 37 16 88

Annen, 15.03.16 Vereniging Dierenparade Noordshow