VRIJWILLIGERS NOORDSHOW MEER DAN BELANGRIJK

hulp op en afbouw

Bij de Noordshow hebben we “de grootste familie van Nederland” als het gaat over hulp bij een kleindieren-show. Ieder jaar weer komen honderden mensen helpen bij alles wat moet gebeuren.

De Noordshow houdt er van om de vrijwilligers persoonlijk te benaderen voor het werk waar ze zich voor opgeven. Het probleem is op dit moment dat door een drietal wisselingen van de functionaris de juiste lijsten niet meer beschikbaar zijn. Natuurlijk dom of zonde of wat je er ook van wilt vinden, maar we zouden de lijsten graag weer compleet hebben.

De huidige functionaris Robert Meijer gaat een belronde doen om mensen opnieuw te benaderen, maar het zou ook erg fijn zijn als mensen die denken “daar hoor ik ook bij” dit even via een reactie kenbaar maken, want dan kunnen we u in contact brengen met Robert en krijgt u weer de berichten zoals het was. .

Daarnaast is het zo dat alle verenigingen die lid zijn van de Noordshow een vast aantal mensen (4 st.) afvaardigt voor hulp bij het op- en afbouwen van de show (dus 8 totaal). Al jaren werkt dit fantastisch. Waar maak je het mee dat een show met 8500 dieren in een halve dag opgebouwd is.

Stuur uw reactie naar pr@noordshow.nl

PR Noordshow.