Stichting Vrienden Dierenparade Noordshow

Belastingdienst

RSIN: 863006747

Plezier en veel vertier. Dierenparade Noordshow 2024

Wat zien we er naar uit! De komende editie van de Dierenparade Noordshow zal  nog meer dieren en bezoekers brengen naar Hardenberg. Fantastisch dat de Vogelbond het NK Vogel 2024 tegelijk houdt met de Noordshow in Hardenberg. En wat zijn we als Stichting Vrienden Dierenparade Noordshow blij, dat mede door onze ondersteuning het evenement mag doorgroeien tot een show waar nog meer vertier en vermaak is voor alle liefhebbers van kleindieren. De Dierenparade zal dit jaar nog meer afwisseling in kleindieren en speciale rassen te bieden hebben. Belangrijk voor alle onze bezoekers. Wij roepen jong en oud met passie voor kleindieren op om van 18 t/m 20 januari naar  Hardenberg te komen. Het wordt weer een prachtig podium voor ontmoeting maar ook om (bijzondere) dieren te aaien, knuffelen en te voelen. U komt toch ook hè? Wij zijn er vanzelfsprekend met onze stand. We hopen jullie te mogen begroeten. En wat zou het fijn zijn wanneer ook u als fokker Vriend wordt van onze Stichting. Samen doen en samen beleven. Want zonder de Dierenparade geen Noordshow.

Dierenparade vanaf 2022 naar Hardenberg

In 2021 zijn nieuwe statuten van de Noordshow vastgesteld. Leden zijn afkomstig uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en de Noordoost polder. Dit was een bewuste keus omdat hierdoor de betrokkenheid bij de Dierenparade Noordshow nog groter wordt voor alle fokkers van heel Noord Nederland.

De laatste paar jaar ontstaat er ook steeds meer samenwerking tussen alle (groen) scholen in Noord Nederland met de Dierenparade Noordshow. Deze samenwerking is nu ook vertaald in de statuten, waardoor scholen nu volwaardig lid kunnen worden en actief mee zullen doen in de evenementenhallen in Hardenberg.