Stichting Vrienden Dierenparade Noordshow

Belastingdienst

RSIN: 863006747

Nieuwe Stichting Vrienden Dierenparade Noordshow

Het is niet voor niets dat voor de naam Noordshow tegenwoordig Dierenparade staat. De Noordshow heeft zich immers ontwikkeld tot een veelzijdig evenement rondom onze liefhebberij, het houden, verzorgen, showen en fokken van kleindieren. Om de Noordshow te behouden, verder te ontwikkelen en voor een groot publiek toegankelijk én ook betaalbaar te houden, is de Stichting Vrienden Dierenparade Noordshow opgericht.

Lees meer > > >

Dierenparade vanaf 2022 naar Hardenberg

In 2021 zijn nieuwe statuten van de Noordshow vastgesteld. Leden zijn afkomstig uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en de Noordoost polder. Dit was een bewuste keus omdat hierdoor de betrokkenheid bij de Dierenparade Noordshow nog groter wordt voor alle fokkers van heel Noord Nederland.

De laatste paar jaar ontstaat er ook steeds meer samenwerking tussen alle (groen) scholen in Noord Nederland met de Dierenparade Noordshow. Deze samenwerking is nu ook vertaald in de statuten, waardoor scholen nu volwaardig lid kunnen worden en actief mee zullen doen in de evenementenhallen in Hardenberg.