Nieuws

Nieuws van de Vrienden

De komende Noordshow belooft weer een belevenis te worden. Een evenement voor jong en oud, voor fokkers, maar ook zeker voor dierenliefhebbers. Een dagje uit tussen de prachtigste dieren uit binnen- en buitenland. Veel informatieve stands en aanbieders van de meest uiteenlopende producten op het gebied van de liefhebberij.

Terwijl (groot)ouders genieten van al hetgeen aangeboden wordt, kunnen kinderen zich veilig vermaken in de grootste kinderboerderij van Nederland.  Kortom; je mist wat als je niet naar de Dierenparade Noordshow komt.

De Stichting Vrienden van de Noordshow is uiteraard ook weer aanwezig. Het succes van vorig jaar willen we gaan overtreffen. Wij hopen jou als dierenliefhebber Vriend van de Noordshow te maken. Gezamenlijk laten we het landelijk evenement nog verder groeien en de hobby verder uit te bouwen.

Doel van de Stichting

Deze stichting beijvert zich om extra financiële middelen te verkrijgen, zodat de Dierenparade Noordshow naast een stevig organisatorisch fundament ook over de benodigde gelden kan beschikken. Of zoals de stichting het zelf uitdrukt: “we willen meehelpen om de Noordshow toekomstbestendig te maken”. Wie zich kan aansluiten? Particulieren, bedrijven, instellingen en organisaties.