Het brengen van de dieren gaat via entree drie, Vrijwel iedereen zal in Hardenberg via de Twenteweg aanrijden.
Bij de rotonde naar de evenementen hallen  moet u even alert zijn. Direct na de rotonde gaat u linksaf de parallelweg op. Na ongeveer honderdvijftig meter kunt u het parkeerterrein voor de hallen oprijden.
Parkeer daar en het binnenbrengen van de dieren moet dan via ENTREE 3 (staat boven de deur) In de gang waar u dan komt zullen de ent formulieren worden ingenomen en zal er gecontroleerd worden voor zover nodig. Daarna komt u binnen in hal 6 (konijnenhal). Via hal zes loopt u naar hal 5 (Oorspr.) Duiven en Cavia en naar hal 4, waar de Noordshow zelf aan u koffie, thee, fris en een bal gehakt kan verkopen.
Aanvoeren van dieren kan tussen 12.00 en 22.00 uur. Verlaat u de hal met een (lege) kist dan zal deze ook worden gecontroleerd.  (Voor mensen die voor een hele verenigingen dieren in één keer komen brengen het advies om vooraf even te overleggen i.v.m. een andere werkwijze)

Het brengen van de dieren gaat via entree drie, Vrijwel iedereen zal in Hardenberg via de Twenteweg aanrijden. Bij de rotonde naar de evenementen hallen  moet u even alert zijn. Direct na de rotonde gaat u linksaf de parallelweg op. Na ongeveer honderdvijftig meter kunt u het parkeerterrein voor de hallen oprijden. Parkeer daar en het binnenbrengen van de dieren moet dan via ENTREE 3 (staat boven de deur) In de gang waar u dan komt zullen de ent formulieren worden ingenomen en zal er gecontroleerd worden voor zover nodig. Daarna komt u binnen in hal 6 (konijnenhal).
Via hal zes loopt u naar hal 5 (Oorspr.) Duiven en Cavia en naar hal 4, waar de Noordshow zelf aan u koffie, thee, fris en een bal gehakt kan verkopen.
Aanvoeren van dieren kan tussen 12.00 en 22.00 uur. Verlaat u de hal met een (lege) kist dan zal deze ook worden gecontroleerd. 
(Voor mensen die voor een hele verenigingen dieren in één keer komen brengen het advies om vooraf even te overleggen i.v.m. een andere werkwijze)