Evenementinformatie

Alle informatie over de show leest u in het vraagprogramma.

Een overzicht van belangrijke tijden tijdens het evenement.

Data en tijden

Meer informatie

Informatie over toegangskaarten, verkooppunten en printen van inschrijfformulier.

Toegangsprijzen

Meer informatie

Informatie over parkeren bij Evenementen Hal Hardenberg

Parkeren

Meer informatie

De route naar de Evenementen Hal Hardenberg.

Entreeprijzen

Entree per dag € 11.00
Entree doorloopkaart 3 dagen bij inschrijving of online € 24.00
Entree doorloopkaart vrijdag + zaterdag bij inschrijving of online € 17.00
Entree kinderen 4 t/m 11 jaar per dag € 6.00
Entree doorloopkaart 3 dagen aan de kassa € 27.00
Entree doorloopkaart vrijdag + zaterdag aan de kassa € 19.00
Entree groepen 20 personen of meer aanmelden vooraf € 9.00
Entree is verplicht t/m zaterdag 15:00 uur

U kunt met pinpas betalen.

Parkeren bij Evenementen Hal Hardenberg

Het parkeren tijdens uw bezoek aan de Dierenparade Noordshow is gratis. Gebruik oor het parkeren de officiële parkeerplaatsen bij de hallen.

Overnachten in Hardenberg en omgeving

Als u wilt overnachten in Hardenberg of de omgeving, bekijk dan de mogelijkheden via onderstaande link Visit Hardenberg.

Routebeschrijving

Routebeschrijving met de auto:

Evenementenhal Hardenberg is gemakkelijk en snel te bereiken. Afhankelijk van de aanrijrichting volgt u onderstaande route:

Openbaar vervoer

Klik op onderstaande link om de dienstregeling te bekijken: QBuzz Dienstregeling.nl
U kunt daar de route plannen.

Je kan met de trein vanuit Zwolle reizen tot aan station Hardenberg.

Vanaf het station heeft u de keuze uit twee lijnen die beide langs de evenementenhal rijden. De eerste is buslijn 598. Na de 9e halte bent u aangekomen bij halte “De nieuwe Haven”) ( ca. 5 minuten reistijd) waar u moet uitstappen. Vanaf de halte is het nog twee minuten lopen naar de evenementenhal (J.C. Kellerlaan).
De andere lijn is buslijn 80 en rijdt ook langs de evenementenhal (slechts twee minuten reistijd). Bij de 4e halte (“De nieuwe Haven”) moet u uitstappen. Vanaf de halte is het nog twee minuten lopen naar de evenementenhal (J.C. Kellerlaan)

Adres

Evenementenhal Hardenberg,

Energieweg  2

7772 TV HARDENBERG

T: +31 (0) 523289898
Email: hardenberg@evenementenhal.nl

A28 vanuit het Westen rijd u aan via de A28

Op de A28 neemt u net voorbij Zwolle afslag nummer 21 richting Hardenberg = N 340. Na bijna 17 km. slaat u links af naar de N 348. Na iets meer dan 3 km slaat u op de rotonde rechts af naar de N36. U rijdt door tot de eerstvolgende rotonde en slaat af naar de N34 richting Hardenberg. In Hardenberg slaat u rechts af naar de N343 (Haardijk). Na iets meer dan 3 km. Neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Twenteweg (is nog steeds de N343); Na 550 meter neemt u op de rotonde de tweede afslag richting J.C. Kellerlaan; U bent nu aangekomen bij uw bestemming en kunt de parkeerplaats oprijden. Er zijn parkeergelegenheden zowel rechts als links van de J.C. Kellerlaan. De entree bevindt zich nabij de parkeerplaats aan de linkerzijde.

Vanuit het Zuiden rijdt u aan via de A50 » A 28 (bij Zwolle)

Eenmaal op de de A28 neemt u net voorbij Zwolle afslag nummer 21 richting Hardenberg = N 340. Na bijna 17 km. slaat u links af naar de N 348. Na iets meer dan 3 km slaat u op de rotonde rechts af naar de N36. U rijdt door tot de eerstvolgende rotonde en slaat af naar de N34 richting Hardenberg. In Hardenberg slaat u rechts af naar de N343 (Haardijk). Na iets meer dan 3 km. Neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Twenteweg (is nog steeds de N343); Na 550 meter neemt u op de rotonde de tweede afslag richting J.C. Kellerlaan; U bent nu aangekomen bij uw bestemming en kunt de parkeerplaats oprijden. Er zijn parkeergelegenheden zowel rechts als links van de J.C. Kellerlaan. De entree bevindt zich nabij de parkeerplaats aan de linkerzijde.

Vanuit het Noorden rijdt u aan via de A28 » N 48 (bij Hoogeveen)

Eenmaal op de N 48 rijdt u door totdat u nog ruim voor Ommen op de rotonde kunt afslaan naar de N 36. U rijdt door tot de eerstvolgende rotonde en slaat af naar de N34 richting Hardenberg. In Hardenberg slaat u rechts af naar de N343 (Haardijk). Na iets meer dan 3 km. Neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Twenteweg (is nog steeds de N343); Na 550 meter neemt u op de rotonde de tweede afslag richting J.C. Kellerlaan; U bent nu aangekomen bij uw bestemming en kunt de parkeerplaats oprijden. Er zijn parkeergelegenheden zowel rechts als links van de J.C. Kellerlaan. De entree bevindt zich nabij de parkeerplaats aan de linkerzijde.

Vanuit het Oosten ( Osnabrück, Münster, Dortmund Enschede) rijdt u aan via de A1 of A 35 tot “knooppunt Buren” bij Borne

Op het knooppunt volgt u de A 35 richting Almelo. Na iets meer dan 8 km. Neemt u afslag 31 en slaat rechtsaf naar de N36 richting Hardenberg. Na bijna 16 km. Slaat u rechtsaf naar de N341 (Sibculoseweg); Na 4,6 km neemt u op de rotonde de derde afslag op de rotonde naar de N343 (Van Roijensweg); Na iets meer dan 8 km neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de J.C. Kellerlaan. U bent nu aangekomen bij uw bestemming en kunt de parkeerplaats oprijden. Er zijn parkeergelegenheden zowel rechts als links van de J.C. Kellerlaan. De entree bevindt zich nabij de parkeerplaats aan de linkerzijde.