Klein Dierliefhebbers

Op zaterdag 21 januari 2023 zal, in het kader van het 125-jarig bestaan van Kleindier Liefhebbers Nederland, naast een digitale bondsshow veren, ook diverse workshops georganiseerd worden. Deze workshops worden twee keer op de dag gegeven, een keer in de ochtend en een keer in de middag, zodat zoveel mogelijk aanwezigen kunnen deelnemen. Het officiele programma wordt binnenkort bekend gemaakt.
Digitale bondsshow ‘veren’

Al te lang kunnen en mogen houders en fokkers van vogelgriep-gevoelige dieren niet deelnemen aan tentoonstellingen en bijeenkomsten. Het bestuur van KLN heeft enkele maanden geleden besloten toch een bondsshow voor deze diergroep te organiseren.
Dat resulteert in een digitale show die tegelijk met de Dierenparade Noordshow gehouden wordt. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het laten ontwikkelen van een platform voor deze digitale show. Half december zullen we een eerste interne testrun houden zodat we de digitale inschrijvingen vanaf 1 januari 2023 kunnen openen. Gezien de korte termijn zal de inschrijving sluiten op 12 januari. Voor die tijd zullen we voorbeelden publiceren van de manier waarop digitale foto’s aangeleverd moeten worden, maar hierbij alvast een lijstje met aandachtpunten.

Aanleveren maximaal foto’s 8 stuks t.w.:
1 van op zij (profiel foto)
1 van de kop, kam, ogen, kinlellen,
1 van de staart,
1 van een open gespreide vleugel,
1 van de tekening, • 1 van de poten,
2 van de raskenmerken, denk hierbij aan kuif, baard, 5e teen, bijzondere kam e.d.

We hopen uiteraard op een flink aantal inschrijvingen!

Zodra het platform voor het inschrijven  gereed en openbaar is leest u dat ook hier en op facebook van Dierenparade Noordshow.